05 Jan
Plaza Borong Barang Perkakasan Elektrik Haiyin
4162 0

Plaza Borong Barang Perkakasan Elektrik Haiyin

05 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Barang elektrik dan perkakasan elektronik...

Plaza Borong Barang Perkasasan Elektrik Haiyin telah dirasmikan pada bulan September 1991 sebagai pasar perkakas elektrik utama yang pertama di Guangzhou. Plaza tersebut menjual sehingga 1000 jenis peralatan rumah jenama china dan di juga luar negara.

Sebagai plaza perkakasan elektrik pertama di bawah Kumpulan Highsun, Haiyin Electric Appliance Market sentiasa menguatkan visi perniagaan mereya iaitu "Produk Trendy dan Perkhidmatan Profesional", dengan matlamat mewujudkan pasaran perkakas elektrik secara profesional.

Kawasan berniaga di plaza terbahagi kepada empat bahagian utama: bahagian lama termasuk barangan utama, seperti peti sejuk, mesin basuh, penghawa dingin, ventilator dan pemanas air panas, selain itu, walkie talkie, telefon bimbit, dan pembesar suara dan lain lagi. Bahagian baru melibatkan bekalan audio, peralatan permainan elektronik, TV LED, telefon bimbit dan produk digital

Bahagian kettiga menawarkan kebanyakan kedai di plaza, dengan butik bekalan audio nama jenama, telefon bimbit, produk digital, mainan elektronik, pemantauan keselamatan dan peranti pemeriksaan, dan lain-lain. Bahagian keempat menyediakan bekalan pejabat terutamanya komputer dan pencetak. Terdapat peralatan permainan elektronik juga dijual di sini.

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment