05 Jan
Plaza Borong Fabrik Highsun
3769 0

Plaza Borong Fabrik Highsun

05 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Fabrik dan kain untuk hari raya...

Plaza Borong Fabrik Highsun di mana anda boleh memilih bahan yang anda inginkan dan mendapatkan baju custom made, sut pakaian perniagaan, cadar dan tirai pada harga 30-70 peratus jauh leh kurang dari Malaysia. Anda boleh mendapatkan bahan-bahan dan corak pelbagai jenis yang boleh bayangkan, sudah tentu, dengan kualiti gred yang berbeza.

The String Highsun and Cloth Market adalah Plaza pengguna di mana terdapat pelbagai jenis fabrik fesyen dan perhiasan, produk bulu, kostum pementasan, perhiasan dan aksesori juga ditawarkan. Kebanyakan kedai-kedai di bahagian fabrik perabot menjual kain untuk hiasan dalaman. Pelanggan boleh memesan set lengkap sarung bantal dan cadar yang dibuat khas, langsir, kain duduk dan ruang makan dan aksesori lain untuk rumah.

Ciri unik di Plaza Highsun adalah pengkhususannya. Kedai-kedai yang menjual kain pakaian tidak menjual kain hiasan, sementara tukang jahit tidak menjual kain, dan pakaian Cina dan kostum barat dijual di kedai-kedai yang berasingan. Setiap baris kedai menjual perniagaan yang khusus. Dengan cara ini, kedai yang menawarkan pelbagai perkhidmatan tidak akan menjadi berkualiti. 

Plaza Borong Fabrik Highsun juga terkenal dengan pakaian, potongan dan jahitan gaya Cina. Pakaian gaya Cina telah menjadi sangat popular dalam tempoh dua tahun yang lalu dan kebanyakan pelanggan adalah pekerja kolar putih berusia dalam lingkungan 20-an.

Banyak kedai tirai menjual tekstur dan memproses tirai secara percuma. Pelbagai jenis tirai yang klasik dalam warna dan reka bentuk yang elegan, yang moden seperti langsir double, dan yang dilipat dalam gaya oriental boleh didapati di sana.

Anda boleh memilih fabrik dan memprosesnya di kedai, dan anda hanya perlu membayar fabrik dan aksesori. Anda boleh dapat harga yang lebih baik apabila anda membeli secara borong. Harga borong juga dianggarkan sekitar 60% daripada runcit.

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment