Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

Tag: services

14 Mar

Created: Tuesday, 14 March 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 130194 Hits | Comment count: 0

Assalamualikum semua. Hari ni saya nak share tentang promosi percuma. Apa yang percuma ?

13 Mar

Created: Monday, 13 March 2017 12:26 |
( 1 Vote ) 
|
Category: Blog | 13836 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

10 Mar

Created: Friday, 10 March 2017 13:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 9464 Hits | Comment count: 0

Anda mencari servis upah buat iklan fb ads dan instagram ads untuk anda? Jangan risau, team kami boleh bantu.

10 Mar

Created: Friday, 10 March 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 8746 Hits | Comment count: 0

PROMOSI MURAH!!! Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama kan tak dengar saya berceloteh...

16 Feb

Created: Thursday, 16 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 8455 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah...

14 Feb

Created: Tuesday, 14 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 8135 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

13 Feb

Created: Monday, 13 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 11473 Hits | Comment count: 0

RAMBANG MATA!!! Nampak tak akak-akak kat atas tu tengok-tengok kain-kain lawa kat situ. Nak tau kat mana akak-akak tu cari kain-kain lawa tu ?

07 Feb

Created: Tuesday, 07 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 7284 Hits | Comment count: 0

Nampak enakkan makanan kat gambar ni. Rasa-rasa andalah kan, kat mana kami makan sedap-sedap macam ni? Nak tau kat mana nak dapat ?

06 Feb

Created: Monday, 06 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 7964 Hits | Comment count: 0

Hai semua. Korang semua teringin tak nak beli kain dan jual ataupun buat produk jenama korang sendiri contohnya shawl, baju kurung tu semua lah.

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...