011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

13 Feb
KAIN BORONG CHINA !!
1040 0

KAIN BORONG CHINA !!

13 February 2017 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

RAMBANG MATA!!! Nampak tak akak-akak kat atas tu tengok-tengok kain-kain lawa kat situ. Nak tau kat mana akak-akak tu cari kain-kain lawa tu ?

Berpinar biji mata diorang nak pilih kain yang mana satu. Kalau nak tau, kat satu plaza borong kain sahaja di Guangzhao ada beribu-ribu kedai kain. Bukan setakat lace, chiffon, satin, silk, hah apa lagi, semua jenis kain ada. Mau tak berpinar biji mata nak pilih kain. Ada satu kisah ni, ada akak tu ikut Trip Borong dengan kami, duduk menangis tepi jalan, kami dok risau duit hilang ke, kena tipu ke. Bila tanya, nangis kenapa, nangis sebab banyak sangat pilihan tapi tak tau nak pilih yang mana satu. Pening kepala mikiorkannya. Hah, jangan tak tahu, kisah betul tau tu. Sifu Borong kita sendiri yang bercerita. Sebab tu, Sifu Borong kita, En Ramdan pesan waktu Seminar HBO 9/2/2017, minggu lepas, kalau nak pergi Trip Borong ke China ni, kena siap sedia mental dan fizikal betul-betul. Fizikal, sebab penat nak berjalan nanti pusing beribu-ribu kedai nak survey nak beli apa. Mental, sebab semua barang nanti nak beli. Tak tau nak pilih mana satu barang. Dah la semua murah-murah dan cantik-cantik. Hah, tu lah. Siapa suruh tak datang seminar kami. Kan dah terlepas tips penting dari Sifu Borong kita.

Tak apa, kalau terlepas yang minggu lepas, boleh datang yang minggu ni punya. 16/3/2017. Boleh layari www.SeminarBorongChina.com bagi yang berminat nak ikuti seminar kami. Lagi satu, tak berminat ke nak pergi Trip Borong ke China dengan kami? Kalau nak, boleh layari www.TripBorongChina.com.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...