011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

07 Feb
MENYELERAKAN & DI JAMIN HALAL !!
144 0

MENYELERAKAN & DI JAMIN HALAL !!

07 February 2017 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Nampak enakkan makanan kat gambar ni. Rasa-rasa andalah kan, kat mana kami makan sedap-sedap macam ni? Nak tau kat mana nak dapat ?

Nampak enakkan makanan kat gambar ni. Rasa-rasa andalah kan, kat mana kami makan sedap-sedap macam ni? Nak tau kat mana nak dapat? Mana lagi kalau bukan di Restoran Halal di China. Hah, kat China tau kami makan sedap-sedap ni. Bukan calang-calang tempat. Sampai ke China cari makan. Siapa kata pergi China kita tak dapat nak cari makanan halal. Ni buktinya. Macam mana nak rasa makanan kat atas tu? Apa lagi, kena ikut kami gi Trip Borong ke China lah macam ni. Anda tak perlu risau lagi nak pergi memborong di China, risau nak cari tempat makanan halal kerana pakej Trip Borong China bersama Dazra Ventures & Consultancy juga menyediakan pakej makanan. Di mana, kami akan membawa anda ke Restoran-restoran Halal di China yang mana makanannya dijamin sedap dan berpatutan.

Jom borong-borong cari makan bersama kami. Sambil memborong, sambil menikmati makanan enak. Bagaimana nak mengikuti Trip Borong Bersama kami? Senang je, anda boleh layari www.TripBorongChina.com / www.dazra.my Jika anda ada sebarang persoalan bolehlah hubungi kami di 011-13004869 / 013-2035697. ..

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...