08 Jan
 Plaza Borong Barang Perhiasan Mewah Jewellery Liwan
6533 0

Plaza Borong Barang Perhiasan Mewah Jewellery Liwan

08 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Bermewah-mewah membeli hiasan mewah...

Plaza Borong Liwan adalah pusat brang perhiasan kecantikan utama di Guangzhou. Terdapat 2 000 kedai di plaza besar ini dan mempunyai tujuh tingkat.

Anda akan menemui pembagai jenis barangan kecantikan, batu, cengkerang, batu karang, batu berharga, perak, jed, zirkonia, zirkon, kristal, tali kulit, tali plastik, kelengkapan dan barang pembungkusan.

Di ruangan bawah tanah adalah agen penghantaran untuk penghantaran mudah ke seluruh dunia. Ini pastinya merupakan plaza wajib untuk lawatan orang kenamaan dan peniaga yang berkaitan dengan perhiasan.

Jika anda datang ke sini, pastikan anda juga melawat kedai lain di kawasan berhampiran. Di seberang jalan anda akan menjumpai Plaza Perhiasan Kecantikan Antarabangsa Hualin. Manakala di bahagin belakang bangunan itu adalah Plaza luar kesenian dankraf Yuanshen untuk seramik dan perhiasan jade yang menjadikan tarikan pengunjung. Namun harga yang dijual disini dalam harga runcit. 

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment