Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

05 Jan
Plaza Borong Elektronik dan Aksesori Jiefang Zhong Lu, Zhongshan Liu Lu, Huifu Xi Lu
5761 0

Plaza Borong Elektronik dan Aksesori Jiefang Zhong Lu, Zhongshan Liu Lu, Huifu Xi Lu

05 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Penat berjalan mencari kasut borong...

Di sepanjang blok yang luas di Jiefang Zhong Lu, Zhongshan Liu Lu dan Huifu Xi Lu, terdapat dunia peralatan, perkakasan dan komponen elektronik.

Plaza sesak di Jiefang Zhong Lu secara tradisinya akan dipenuhi oleh panggan manakala banyak kedai di Huifu Lu menjual alat dan aksesori pertukangan seperti Bosch dan Makita.

Plaza yang terletak di sekitar Bangunan Nanfang dan Taman Kebudayaan di timur Pulau Shamian adalah satu lagi jenis tarikan, terutamanya pada telefon bimbit dan aksesori.

Bukan setakat itu, sekiranya anda ke Liu Er San Lu dam Pasar Binhai, anda akan menjumpai beberapa produk tiruan di pasaran dan kebanyakannya pada harga yang murah. 

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...