04 Jan
Plaza Borong Pakaian Dalam Wu Fu
3685 0

Plaza Borong Pakaian Dalam Wu Fu

04 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Terasa seksi bila berada di sini...

Secara umumnya, Plaza Borong Pakaian Dalam Wu Fu merupakan produk pakaian dalam untuk merchandise. Plaza Borong Underwear ini merupakan yang terbesar dan paling khusus, sehingga 1380 kedai, jenama seluar lebih dari 1000.

Kebanyakan produk adalah untuk tujuan borong / Perdagangan Luar: Brassiere, underpants, pakaian tidur, stokin, pakaian semua-dalam-satu, baju renang dan sebagainya.

Ditubuhkan pada 20hb Oktober, Plaza Borong Wu Fu dengan keluasan 38,000 meter persegi, 1380 kedai, dewan pameran antarabangsa berkapasiti 680 meter persegi, dan dewan mesyuarat antarabangsa sebesar 680 meter persegi, merupakan pasaran borong pakaian profesional yang terbesar.

Sekarang, Plaza Borong Wufu mempunyai sebanyak 1000 jenama terkenal pakaian dalam. Wufu mengusai pasaran borong pakain dalam, pusat cenderahati pakain dalam dan dikhaskan untuk dagangan dunia.

Selepas anda melihat Plaza Wufu, anda akan tahu mengenai pasaran pakaian dalam. Kualiti produk pakaian dalam di Wufu adalah antara yang kualiti yang terbaik di pasaran!

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment