Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

08 Jan
Plaza Borong Barang Permainan, Hadiah, Barang Rumah dan Alat Kecantikan One Link
8102 0

Plaza Borong Barang Permainan, Hadiah, Barang Rumah dan Alat Kecantikan One Link

08 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Beli borong beli retail harga tetap borong...

Plaza OneLink yang terletak di bandar terbesar Guangzhou, selatan China, merupakan Plaza mainan borong, hadiah dan alat kecantikan.

Plaza ini mempunyai keupayaan untuk menempatkan ruang komersial yang besar. Beribu pembekal berada di sini dan nilai jualan mencapai sepuluh bilion setiap tahun. Terdapat ruang pameran dan bilik mesyuarat juga disediakan.

Pada pandangan pertama, kelihatan seperti pusat membeli-belah biasa, tetapi sebenarnya Plaza OneLink ini adalah merupakan pusat borong. Setiap kedai kebiasaanya menjual hanya satu jenis produk, tetapi terdapat pelbagai pilihan dan variasi produk yang anda tidak akan dapat cari di tempat lain.

Anda boleh membeli produk seperti kerya seni dan kraf, perhiasan, barangan sukan, mainan, key chain, koleksi dan hadiah dari pelbagai jenis.

Banyak pemilik kedai dan kedai di seluruh dunia datang ke sini untuk membeli produk mereka secara borong. Anda akan mendapat harga yang terbaik jika anda membeli secara karton (biasanya dalam 20 unit atau lebih).

Kebanyakan pemilik kedai tidak akan berunding jika anda membeli secara pukal. Walau bagaimanapun, jika anda membeli hanya satu atau dua barang, harganya akan menjadi lebih murah daripada tempat lain. Ini adalah kerana anda membeli terus dari pemborong. 

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...