Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

08 Jan
Pusat Barang Permainan dan Hadiah Yide
7890 0

Pusat Barang Permainan dan Hadiah Yide

08 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Pusat Barang Permainan dan Hadiah terbesar di Guangzhou...

Plaza Pusat Mainan & Hadiah Yide adalah pusat borong hadiah & mainan yang pertama dan terbesar di Guangzhou. Selain dari beratus-ratus kedai jalanan di sekitar kawasannya, terdapat 12 pembangunan berskala besar untuk pusat perbelanjaan borong.

Antara Plaza tersebut adalah Yide International toy & stationery collectables Plaza, Yi Jin Yuan Toys & Stationery Market Jin Jin Toys & Stationery Market, Pasar Mainan Zhong Gang, Pusat mainan Jia Le Si

Kenaikan Plaza Pusat Permainan & Hadiah Yide adalah kerana pangkalan pengeluaran terbesar China untuk produk permainan. Di plaza borong, pembekal menjual produk berkauliti tinggi, sederhana dan rendah.

Semenjak tahun-tahun kebelakangan ini, pusat borong mempunyai lebih banyak jenama. Keadaan pusat membeli-belah dan renovasinya yang sangat moden. Setiap unit kedai seolah-olah menjadi ruang pameran tersediri dan  dilengkapi kemudahan pejabat. Semua penyewa mempunyai telefon jalur lebar untuk memudahkan pembangunan edagang bagi menarik perusahaan dan jenama terkemuka untuk membuka pejabat yang ditubuhkan di sana sebagai pembekal produk borong profesional.

Perolehan untuk Plaza Pusat Mainan & Hadiah Yide adalah lebih dari 10 bilion RMB setahun. Pengedar mainan di seluruh china di Yide Road termasuk Yiwu dan Chongqing sedang bergiat ke sana untuk turut serta dalam perusahaan alat tulis dan produk permainan malah keduanya membentuk hubungan bisnes borong.

Di samping itu, lebih ramai pembeli dari luar negara terdiri dari pelanggan dari Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan dan Rusia, dan kawasan lain datang ke Yide Road untuk membeli secara langsung.

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...