011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

16 Feb
RENUNGAN BERSAMA !!
117 0

RENUNGAN BERSAMA !!

16 February 2017 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah buat renungan kita bersama pulak. Biar jadi ingatan kita bersama untuk jadi usahawan berjaya. . Macam kata-kata di gambar tu, macam mana nak berjaya kalau anda masih tidur dan berada ditakuk lama, tidak mahu berjaya dan berusaha mencapai kejayaan. Terutama zaman ekonomi kita yang tak tentu ni. Even mereka yang ada kerja tetap pon, sekarang ni berlumba-lumba cari apa-apa barang atau bahan untuk berniaga. Nak cari "side income" katanya. .

Jadi, takkan anda tak nak tambah pendapatan macam orang lain? Tak nak berjaya macam orang lain? Inilah time nya untuk anda bangun jika nak jadi usahawan berjaya. Masanya untuk anda timba ilmu usahawan dari ketiga-tiga sifu yang kita ada di Dazra Ventures & Consultancy. . Jom join Seminar HBO kami dan tambah ilmu untuk jadi usahawan yang berjaya. Seminar HBO yang terdekat ialah pada 16/2/2017 & 25/2/2017. Dahlah murah je harga Seminar. Serius RM100 Je. Cepat2 sementara peluang masih ada. Jika berminat, boleh layari www.SeminarBorongChina.com atau hubungi kami di 011-13004869 & 013-2035697

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...