011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

08 Feb
SERVICE VISA !!
250 0

SERVICE VISA !!

08 February 2017 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

ATTENTION. Hari ni kami nak cerita tentang satu benda ni. Iaitu benda yang paling penting tapi kita sering ambik mudah.

ATTENTION. Hari ni kami nak cerita tentang satu benda ni. Iaitu benda yang paling penting tapi kita sering ambik mudah. Kalau tengok gambar tu mesti anda dah tau kan apa yang kami maksudkan. Ya, tepat sekali. Benda paling penting yang kami maksudkan ialah visa. Kami di Dazra Ventures & Consultancy juga mempunyai servis membuat visa. Servis membuat visa yang kami maksudkan ialah jika anda ingin pergi Trip Borong ke China bersama kami, jangan risau, anda tak perlu fikirkan tentang visa kerana setiap pakej yang kami sediakan walhal pakej yang paling murah sekali pon, kami tetap sediakan servis visa untuk anda.

Visa adalah benda paling penting sekali. Tak guna beli tiket flight tapi tak ada visakan. Kita tak boleh masuk ke China tanpa visa tau, buat sesiapa yang tak tau la. Nak buat visa ni pon agak rumit. Jadinya sebab itulah kami menyediakan servis membuat visa untuk anda semua yang nak ke Trip Borong ke China dengan kami. Kami nak memudahkan kerja anda semua je. Berminat boleh hubungi kami di 011-13004869 atau layari http://dazra.my/index.php/perkhidmatan/servis-visa

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...