011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

13 Mar
SHIPPING DOOR TO DOOR !!
2608 0

SHIPPING DOOR TO DOOR !!

13 March 2017 In Catefory Blog
( 1 Vote ) 

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping dan sewa kontena jugak tau. Shipping door to door lagi. .

Bagi yang nak pergi Trip Borong China dengan kami, nak order barang daripada kami dari China, nak sewa kontena, tengok gambar kat atas, kami boleh tolong. Jangan risau. Akak-akak, abang-abang dan adik-adik dah tak payah risau lagi nak kena fikir nak bawak berapa luggage atau berapa guni beg nak isi barang borong bawak balik Malaysia. Hah, lagi satu, nak kalau nak kirim kat kami untuk kami belikan barang untuk anda pon, dah tak payah nak fikir penghantaran dari China macam mana. Semua kami boleh uruskan. Hanya perlu beri duit, dan barang dari China akan sampai terus ke depn rumah anda. Mudahkan. Harga pon berpatutan tau. Hanya serendah RM450 untuk Kuala Lumpur & Selangor dan RM480 untuk Utara, Selatan, Pantai Timur, Semenanjung Malaysia dan Sabah, Sarawak. Caj ini termasuk cukai, GST, Tax dan penghantaran terus ke rumah. Berbaloi kan guna servis kami. Barang anda pasti akan selamat sampai ke rumah dalam lebih kurang 15-30 hari je. . Nak tau macam mana, boleh layari www.dazra.my/index.php/perkhidmatan/servis-visa . Jika berminat dengan perkhidmatan kami, boleh hubungi kami di 011-13004869 atau 013-2035697. :)

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...