Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

08 Jan
The Guangzhou International Toys & gifts centre (GITTGC)
5894 0

The Guangzhou International Toys & gifts centre (GITTGC)

08 January 2018 In Catefory Blog
( 0 Votes ) 

Borong sakan hadiah dan cenderahati...

The Guangzhou International Toys & gifts centre (GITTGC) atau Pusat Mainan & Hadiah Antarabangsa Guangzhou dibangunkan untuk menjadi pusat "mainan dan pertukaran hadiah" yang terbesar di dunia.

Terletak di International Logistics Park Huang Pu Guangzhou, GITGC merupakan sebahagian daripada hab ekonomi di kawasan Pearl River Delta.

Semua wilayah di China dan lebih dari 100 bandar dan negara di seluruh dunia boleh mengakses ke daerah ini melalui jalan, kereta api atau kapal terbang kerana disokong oleh sistem pengangkutan yang lengkap dan canggih.

GITGC menjangkau kawasan seluas 400,000 meter persegi dan telah mengumpulkan sejumlah pelaburan sebanyak RMB1.5 bilion. Ia bertujuan untuk menjadi hub kepada pengeluar terkenal yang membekalkan barang mainan, hadiah, kraf tangan dan kelengkapan alat tulis.

Pusat ini juga dilengkapi dengan kawasan pameran, pusat perdagangan, pusat penyelidikan dan pembangunan, pusat perniagaan, dan taman tema. Matlamat GITGC adalah untuk menjadi pameran kekal terbesar untuk mainan dan hadiah di dunia.

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...