Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

10 Jan
10 January 2018
( 0 Votes ) 
63014 Hits In Catefory Blog

Pencapaian besar DAZRA tahun 2017...

Comments 0 keep reading
14 Mar
14 March 2017
( 0 Votes ) 
121543 Hits In Catefory Blog | Tags: customer, services, corporate

Assalamualikum semua. Hari ni saya nak share tentang promosi percuma. Apa yang percuma ?

Comments 0 keep reading
13 Mar
13 March 2017
( 1 Vote ) 
12359 Hits In Catefory Blog | Tags: customer, services, corporate

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

Comments 0 keep reading
10 Mar
10 March 2017
( 0 Votes ) 
7633 Hits In Catefory Blog | Tags: corporate, services, customer

PROMOSI MURAH!!! Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama kan tak dengar saya berceloteh...

Comments 0 keep reading
14 Feb
14 February 2017
( 0 Votes ) 
7138 Hits In Catefory Blog | Tags: services, corporate, business

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

Comments 0 keep reading

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...