20 Jul
Nan Fang Da Sha (Plaza Borong Elektronik)
3886 0

Nan Fang Da Sha (Plaza Borong Elektronik)

20 July 2015 In Catefory Blog
( 2 Votes ) 

Jika anda seorang peniaga...

Jika anda seorang peniaga barangan elektronik dan gajet anda pasti akan  teruja apabila bila anda tiba di plaza borong gajet dan elektronik di Guangshou China. Kenapa saya kata begitu??? Ini disebabkan seluruh barangan elektronik dan gajet yg terkini akan keluar di plaza borong tersebut dan segala harga barangan ini pasti yang termurah.

Maka jika anda tiba di plaza tersebut sudah tentu ramai peniaga di seluruh dunia akan tertumpu di tempat ini. Jika anda mahukan produk barangan elektronik dan gajet yang termurah dan terkini anda perlu jejakkan kaki anda ke plaza borong Na Fan Dasha ( Plaza Borong Elektronik & Gajet ).

Di bangunan ini terdapat 5 tingkat kedai dan mempunyai lebih daripada 3000 kedai yang menjual barangan elektronik dan gajet. Jika anda penggemar barangan ini saya pasti anda akan rambang mata bukan disebabkan barang sahaja tetapi disebabkan oleh harganya. Sebagai contoh, Templated Glass Samsung S6 baru je RM 1.80 jika dibeli 30 psc kalau harga di Malaysia dah RM20-Rm30. Nampak tak margin keuntungan dia… sebab itu peniaga yang bijak akan mengambil langkah untuk menborong barangan ini di China

Disebabkan itu saya menggalakkn usahawan yang berniaga barangan elektronik dan gajet turun bersama saya untuk memborong barangan ini dan usahawan mampu bersaing di dalam pasaran Malaysia kerana anda mengambil barang tersebut terus dengan harga yang paling murah di dunia. Jangan lambat untuk membuat keputusan jika peluang itu sudah ada di depan mata anda !

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment