011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

20 Jul
Zhongda (Plaza Borong Kain Terbesar)
613 0

Zhongda (Plaza Borong Kain Terbesar)

20 July 2015 In Catefory Aktiviti
( 0 Votes ) 

Di plaza borong kain ini terdapat...

Di plaza borong kain ini terdapat pelbagai jenis kain seperti kain cotton, kain lace, body lace, prada lace, kain jeans dan macam-macam lagi. Setiap kali rombongan trip borong ke China dijalankan pasti tempat ini akan menjadi tumpuan untuk usahawan fabrik kerana mereka akan menjumpai pelbagai jenis design kain dan tawaran harga yang gila murah.

Di plaza borong kain Zhonda ini terdapat lebih daripada 10,000 ribu kedai dan size plaza borong ini dikatakan sebesar 48 padang bola sepak ( memang giler besar )maka di tempat ini merupakan tumpuan dunia barangan fabrik dan beberapa aksesori kain seperti manik, kerongsang, butang, zip, riben dan macam-macam lagi..

Di kawasan ini anda akan melihat pelbagai warganegara yang datang ke plaza borong kain ini disebabkan ia merupakan tumpuan utama dunia. Kalau korang nak tahu Pereka kain ternama dan berjenama pasti akan singgah ambil kain disini.. Tak kira laa dari luar negara atau dalam Malaysia.. hehehe... Pasti nampak je nanti brand-brand hebat yang kita tahu.. 

Jika anda berminat untuk mendapatkan fabrik-fabrik yang tercantik dan termurah ini jom sertai Trip Borong China bersama saya. Jangan lepaskan peluang keemasan ini jika anda mahu Berjaya dan ingin menjana pendapatan ini. Hubungi kami di talian 011-13004869..

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...