Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

05 Jan
Plaza Borong Barang Komputer Tianhe Gangding
3191 0

Plaza Borong Barang Komputer Tianhe Gangding

05 January 2018 In Catefory Aktiviti
( 0 Votes ) 

Makcik pun pandai jual komputer dekat sini...

Plaza Barang Komputer Tianhe Gangding terletak berdekatan daerah Tianhe lu, Daerah Tianhe.

Terdapat lebih dari 20 kedai komputer di Gangding, antaranya seperti kedai Presiden Digital Harbour yang di Hotel President, Buynow Computer Shop, EGO Computer Shop, Galaxy Computer Plaza, KB Computer Shop, Guangzhou Pacific Computer City, Kedai Second hand Jingqiao dan beberapa kedai komputer lain.

Sekiranya anda berada di Plaza ini, jangan terkejut sekiranya makcik dan pakcik tua yang menjual peralatan komputer. Tidak seperti di Malaysia yang rata-ratanya penjual terdiri daripada orang muda.

Anda boleh mencari segala-galanya tentang komputer di sini dengan harga yang murah. Anda mungkin berminat untuk membeli-belah di Guangzhou Tinho Town juga sekiranya berada di sini.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...