Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

05 Jan
Plaza Borong Kosmetik dan Kecantikan Meibo
2953 0

Plaza Borong Kosmetik dan Kecantikan Meibo

05 January 2018 In Catefory Aktiviti
( 0 Votes ) 

Penggemar barang makeup wajib datang sini...

Meibo Centre atau Meibo Cheng terletak di persimpangan antara lebuh raya lapangan terbang, jalan Guangyuan Timur dan lebuh raya Beierhuan. Banyak bas yang menghala ke kawasan tersebut dan stesen metro juga berada dalam jarak berjalan kaki.

Plaza ini merupakan plaza borong kosmetik dan kecantikan yang terbesar di kawasan Asia Pasifik. Ia adalah salah satu daripada 12 projek perdagangan utama yang disokong oleh kerajaan Guangzhou.

Guangzhou Meibo City mempunyai keluasan 50000 meter persegi untuk pameran perdagangan. Guangzhou Meibo City kerap mengadakan pameran produk kecantikan dan kosmetik pada musim bunga dan musim luruh setiap tahun.

Anda akan menemui semua jenama terkenal kosmetik yang dibuat di China dan produk jenama terkenal dari Eropah, Amerika dan Asia Tenggara. Guangzhou Meibo Fair menarik pengeluar dan pengedar, penjual semula dari seluruh dunia.

Pelbagai jenis kosmetik salon kecantikan dan produk berkaitan pameran khas akan diadakan secara berkala. Guangzhou Meibo City telah menjadi jambatan yang antara pembekal dan pengguna.

Hubungi kami di talian 011-13004869 untuk mendapatkan info-info terbaru mengenai Trip Borong ke China dan Seminar Borong China.

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...