Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

20 Jul
Baiyun Pigi (Plaza Borong Bag Termurah)
3101 0

Baiyun Pigi (Plaza Borong Bag Termurah)

20 July 2015 In Catefory Aktiviti
( 0 Votes ) 

Plaza Borong Handbag (Baiyun Pigi)...

Plaza Borong Handbag (Baiyun Pigi) Merupakan plaza borong yang menjual handbag, bag sekolah kanak-kanak, Luggage Bag, Wallet, Slind Bag, Bag Pack dan pelbagai lagi bag-bag. Disini anda boleh dapatkan pelbagai jenis gred bag, brand berjenama terkemuka dan anda juga boleh menempah jenama anda sendiri dengan kadar harga yang begitu menjimatkan.

Keadaan disini begitu sesak kerana menjadi tumpuan orang ramai di serata dunia termasuk negara-negara eropah dan middle east. Anda boleh memborong 1 jenis bag dengan minima 6 pasang sahaja dengan harga borong yang murah.Dilokasi ini juga anda boleh menikmati makanan muslim yang halal dengan mudah sahaja. Jika anda gemar dengan bag yang berjenama dan berkualiti tinggi, disinilah tempat anda sebenarnya untuk anda terokai.

Jika anda berminat dan ingin dapatkan info yang lebih lanjut, sila whatsapp kami di 011-1300 4869 Segera!!

Dazra Ventures Author

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Related Articles

Comments 0

Leave A Comment

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...