Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6013-203 5697

info@dazra.my

Tag: services

14 Mar

Created: Tuesday, 14 March 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 104816 Hits | Comment count: 0

Assalamualikum semua. Hari ni saya nak share tentang promosi percuma. Apa yang percuma ?

13 Mar

Created: Monday, 13 March 2017 12:26 |
( 1 Vote ) 
|
Category: Blog | 8078 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

10 Mar

Created: Friday, 10 March 2017 13:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 5149 Hits | Comment count: 0

Anda mencari servis upah buat iklan fb ads dan instagram ads untuk anda? Jangan risau, team kami boleh bantu.

10 Mar

Created: Friday, 10 March 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 4798 Hits | Comment count: 0

PROMOSI MURAH!!! Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama kan tak dengar saya berceloteh...

16 Feb

Created: Thursday, 16 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 4567 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah...

14 Feb

Created: Tuesday, 14 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 4504 Hits | Comment count: 0

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

13 Feb

Created: Monday, 13 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 5771 Hits | Comment count: 0

RAMBANG MATA!!! Nampak tak akak-akak kat atas tu tengok-tengok kain-kain lawa kat situ. Nak tau kat mana akak-akak tu cari kain-kain lawa tu ?

07 Feb

Created: Tuesday, 07 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 4040 Hits | Comment count: 0

Nampak enakkan makanan kat gambar ni. Rasa-rasa andalah kan, kat mana kami makan sedap-sedap macam ni? Nak tau kat mana nak dapat ?

06 Feb

Created: Monday, 06 February 2017 12:26 |
( 0 Votes ) 
|
Category: Blog | 4107 Hits | Comment count: 0

Hai semua. Korang semua teringin tak nak beli kain dan jual ataupun buat produk jenama korang sendiri contohnya shawl, baju kurung tu semua lah.

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...