Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

About The Author

Dazra Ventures

Dazra Ventures

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Want to reach this author? |
Created: Wednesday, 10 January 2018 16:48
( 0 Votes ) 
63014 Hits Category: Blog Comment count: 0 Written by Izzy Hamdan

Pencapaian besar DAZRA tahun 2017...

Read more ...
Created: Tuesday, 14 March 2017 12:26
( 0 Votes ) 
121543 Hits Category: Blog Tags: customer, services, corporate Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualikum semua. Hari ni saya nak share tentang promosi percuma. Apa yang percuma ?

Read more ...
Created: Monday, 13 March 2017 12:26
( 1 Vote ) 
12358 Hits Category: Blog Tags: customer, services, corporate Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

Read more ...
Created: Friday, 10 March 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7632 Hits Category: Blog Tags: corporate, services, customer Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

PROMOSI MURAH!!! Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama kan tak dengar saya berceloteh...

Read more ...
Created: Tuesday, 14 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7136 Hits Category: Blog Tags: services, corporate, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

Read more ...
Created: Wednesday, 08 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
6511 Hits Category: Blog Tags: themeforest, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

ATTENTION. Hari ni kami nak cerita tentang satu benda ni. Iaitu benda yang paling penting tapi kita sering ambik mudah.

Read more ...
Created: Monday, 06 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
6886 Hits Category: Blog Tags: themeforest, services, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Hai semua. Korang semua teringin tak nak beli kain dan jual ataupun buat produk jenama korang sendiri contohnya shawl, baju kurung tu semua lah.

Read more ...

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...