Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

About The Author

Dazra Ventures

Dazra Ventures

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Want to reach this author? |
Created: Wednesday, 06 December 2017 23:00
( 0 Votes ) 
9792 Hits Category: Blog Tags: tip borong, borong china, aliexpress, borong china online, belajar cara borong, trip borong china, cara borong china, taobao, alibaba, tips borong Comment count: 0 Written by Izzuddin Hamdan

Di bawah merupakan 5 Tips supaya anda lebih berwaspada

Read more ...
Created: Saturday, 15 April 2017 16:18
( 0 Votes ) 
11487 Hits Category: Info Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Created: Tuesday, 14 March 2017 12:26
( 0 Votes ) 
121543 Hits Category: Blog Tags: corporate, services, customer Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualikum semua. Hari ni saya nak share tentang promosi percuma. Apa yang percuma ?

Read more ...
Created: Monday, 13 March 2017 12:26
( 1 Vote ) 
12359 Hits Category: Blog Tags: corporate, services, customer Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum semua. Hah biasalah, hari ni ada benda nak share sikit. Selain Trip Brong ke China, kami ada servis shipping...

Read more ...
Created: Friday, 10 March 2017 13:26
( 0 Votes ) 
8240 Hits Category: Blog Tags: corporate, services, customer Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Anda mencari servis upah buat iklan fb ads dan instagram ads untuk anda? Jangan risau, team kami boleh bantu.

Read more ...
Created: Friday, 10 March 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7633 Hits Category: Blog Tags: customer, corporate, services Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

PROMOSI MURAH!!! Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dah lama kan tak dengar saya berceloteh...

Read more ...
Created: Thursday, 16 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7411 Hits Category: Blog Tags: services, customer, corporate Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah...

Read more ...
Created: Tuesday, 14 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7138 Hits Category: Blog Tags: corporate, business, services Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

Read more ...
Created: Monday, 13 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
9881 Hits Category: Blog Tags: services, themeforest, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

RAMBANG MATA!!! Nampak tak akak-akak kat atas tu tengok-tengok kain-kain lawa kat situ. Nak tau kat mana akak-akak tu cari kain-kain lawa tu ?

Read more ...
Created: Wednesday, 08 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
6512 Hits Category: Blog Tags: themeforest, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

ATTENTION. Hari ni kami nak cerita tentang satu benda ni. Iaitu benda yang paling penting tapi kita sering ambik mudah.

Read more ...

Seminar Maharaja Borong China

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...