Hotline Kami: +6018-277 4914 / +6017-847 8843

info@dazra.my

About The Author

Dazra Ventures

Dazra Ventures

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan.

Want to reach this author? |
Created: Thursday, 16 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
8770 Hits Category: Blog Tags: customer, services, corporate Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kami. Asyik promosi je kan. Hari ni, kami nak kongsi kata-kata hikmah...

Read more ...
Created: Tuesday, 14 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
8417 Hits Category: Blog Tags: services, corporate, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Apa yang istimewa sangat tu ? 

Read more ...
Created: Monday, 13 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
12021 Hits Category: Blog Tags: business, services, themeforest Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

RAMBANG MATA!!! Nampak tak akak-akak kat atas tu tengok-tengok kain-kain lawa kat situ. Nak tau kat mana akak-akak tu cari kain-kain lawa tu ?

Read more ...
Created: Wednesday, 08 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7588 Hits Category: Blog Tags: themeforest, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

ATTENTION. Hari ni kami nak cerita tentang satu benda ni. Iaitu benda yang paling penting tapi kita sering ambik mudah.

Read more ...
Created: Tuesday, 07 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
7550 Hits Category: Blog Tags: themeforest, services, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Nampak enakkan makanan kat gambar ni. Rasa-rasa andalah kan, kat mana kami makan sedap-sedap macam ni? Nak tau kat mana nak dapat ?

Read more ...
Created: Monday, 06 February 2017 12:26
( 0 Votes ) 
8303 Hits Category: Blog Tags: themeforest, services, business Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Hai semua. Korang semua teringin tak nak beli kain dan jual ataupun buat produk jenama korang sendiri contohnya shawl, baju kurung tu semua lah.

Read more ...
Created: Monday, 20 July 2015 12:26
( 0 Votes ) 
4463 Hits Category: Blog Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Di plaza borong kain ini terdapat...

Read more ...
Created: Monday, 20 July 2015 12:26
( 0 Votes ) 
3852 Hits Category: Blog Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Plaza Borong Handbag (Baiyun Pigi)...

Read more ...
Created: Monday, 20 July 2015 12:26
( 1 Vote ) 
4140 Hits Category: Blog Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

(Makam Sahabat Nabi Muhammad S.A.W)

Read more ...
Created: Monday, 20 July 2015 12:26
( 2 Votes ) 
3886 Hits Category: Blog Comment count: 0 Written by Dazra Ventures

Jika anda seorang peniaga...

Read more ...

Advance Bisnes Borong (ABB)

Cara Bisnes Dah Berubah , Anda Perlu Tahu Cara Memborong Direct Dengan Supplier / Kilang Dari Negara Sumber Secara Online...