011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

Info Borong China

APA YANG ANDA BOLEH BORONG DI CHINA?

- Kain Ela / Kain Sutera Cina / Kain Cotton / Kain Jeans & pelbagai lagi.

- Jam Tangan / Jam Dinding

- Aksesori Kerete / Aksesori Motosikal / Aksesori Basikal

- Barangan Hardware

- Alat Permainan Kanak-kanak dan dewasa (Drone)

- Barangan Medical / Alatan Bekam / Kerusi Roda Pesakit

- Bunga Plastik / Bunga Tiruan

- Barangan Catering dan Pingang Mangkuk

- Barangan Elektrik / Elektronik / Gajet

- Bag Kulit / Baju Kulit / Kasut Kulit

- Barangan Berjenama

- Bag Tangan / Bag Sekolah / Bag Luggage

- Alatan Sukan / Pakaian Sukan

- Cermin Mata / Cermin Hiasan

- Pakaian Jubah / T-Shirt / Kemaja / Jeans / Topi

- Barangan Kosmetik / Saloon / Botol Kosong

- Aksesori Wanita / Aksesori Lelaki / Aksesori Kanak-kanak / Aksesori Perkahwinan

- Hiasan Rumah / Hiasana Pejabat / Perabot

Dan pelbagai lagi yang ada disini.. Segala TEMPAT RAHSIA ini akan kami bawakan untuk anda terokai…

line

SIAPA YANG PERLU IKUT KE CHINA?

Pemborong / Pengilang / Pembekal / Usahawan IKS / Usahawan IT / Suri Rumah / Orang Yang Mahu Buat Side Income / Yang Dah Ada Kedai / Yang Nak Cari Direct Suppliers / Orang Yang Mahu Berniaga / Peniaga Online / Pelajar / Penganggur.

1) KENAPA PERLU MEMBORONG DI CHINA?

China adalah “Kilang Dunia”. Boleh dikatakan setiap produk disekeliling kita dibuat di China, dan boleh dikatakan hampir kesemua produk berjenama terkenal dunia terdapat di negara China. Jadi anda boleh mendapatkan apa sahaja produk yang anda mahukan di China, dengan kualiti yang bagus dan yang paling penting sekali dengan harga yang murah.

2) SUSAHKAH MAHU MEMBORONG TERUS DARI CHINA?

TIDAK, hanya jika anda tahu caranya. Tanpa kaedah dan teknik yang betul, anda pasti akan sesat atau tertipu di sana. Jika anda sesat dan tertipu, anda akan kehilangan WANG, MASA & TENAGA. Jadi belajarlah dari kami… Kami akan didik anda menjadi usahawan memborong dengan mendedahkan kepada anda teknik, taktik dan strategi yang paling berkesan untuk memborong terus dari China.

3) MAHAL TAK MODAL UNTUK SEMINAR MEMBORONG INI?

Untuk seminar borong china ini, kami berikan anda konsultan, tips, strategi dan teknik ekslusif dari pakar pemborongan. Kami juga berikan anda BONUS tambahan seperti cara rahsia elak GST dan teknik “deal” dengan pembekal di china, supaya anda akan berasa segala ilmu yang dikongsikan amat berbaloi untuk anda. Hanya bermodalkan RM90 sahaja.

4) MENGETAHUI PRODUK-PRODUK YANG SEDANG HANGAT DIPASARAN?

Ini sangat penting!! Jika anda tersalah beli di China nanti, anda pasti akan rugi. Kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukan kajian pasaran dan mengetahui produk yang “panas” sebelum anda memborong di china supaya anda tidak akan mengalami kerugian dan memberi keuntungan yang banyak kepada anda.

5) BAGAIMANA NAK MEMBUAT PERSEDIAAN KE CHINA?

Didalam seminar borong china ini kami akan ajarkan bagaimana untuk membuat persediaan sebelum pergi ke china seperti passport, visa, tiket penerbangan pergi dan balik. Kami juga akan kongsikan tips yang betul apa yang perlu anda lakukan semasa disana. Kami juga akan ajarkan anda apa yang wajib anda lakukan dan apa yang terlarang untuk anda lakukan sewaktu memborong di China nanti.

6) MACAM MANA NAK HANTAR BARANG BALIK KE MALAYSIA?

Pengurusan membawa balik ke Malaysia adalah paling murah melalui laut, tetapi ramai yang tidak tahu caranya. Didalam seminar borong china yang anda akan sertai ini nanti, kami akan tunjukkan kepada anda. Bagaimana anda seorang peniaga kecil pun mampu untuk memborong secara antarabangsa terus dari china.

CARA-CARA MEMOHON VISA KE CHINA

Mudah sahaja kalau nak memohon Visa ke China, anda hanya perlukan beberapa dokumen penting dan juga teknik untuk mengisi borang. Dekat sini saya akan mengajar anda cara untuk memohon Visa ke China.

LANGKAH-LANGKAH UNTUK MEMOHON VISA KE CHINA

  1. Passport original (Tarikh luput passport perlulah lebih 6 bulan daripada tempoh luput)
  2. Gambar 2 keping bersize passport dan latar belakang gambar perlulah berwarna putih
  3. Salinan fotostat tiket penerbangan
  4. Salinan passport original
  5. Sila klik di link ini (borang visa) untuk download borang permohonan Visa.

Ini sahaja yang diperlukan untuk memohon Visa ke China. Jika anda jauh dari KL dan tidak dapat untuk membuat visa sendiri kami boleh bantu anda. Disini kami ada buatkan servis untuk membuat Visa ke China.

Jika anda berminat, sila hubungi kami ditalian 017-847 8843.

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...