011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

Profil Syarikat

 

Syarikat Dazra Ventures & Consultancy merupakan syarikat yang menjalankan seminar keusahawanan serta trip borong china kepada usahawan Malaysia yang ingin berjaya di dalam bidang perniagaan. Syarikat ini telah diasaskan oleh anak tempatan yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang perniagaan serta pemborongan. Fungsi utama Dazra Ventures & Consultancy ditubuhkan adalah untuk membantu usahawan menjana keuntungan melalui pemborongan di negara China tanpa melalui orang tengah. Ini kerana China merupakan negara sumber dan pengeluar barangan yang terbesar di dunia.

Dazra Ventures & Consultancy telah ditubuhkan pada tahun Jun 2012 dan telah melatih lebih 1200 orang usahawan di Malaysia. Kini kejayaan yang terbesar telah dikecapi apabila Dazra Ventures & Consultancy diberi kepercayaan oleh Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Negeri Kelantan (DPMM), GiatMARA, UiTM dan pelbagai lagi NGO untuk melatih usahawan mereka sehingga kini. 

Secara khususnya, syarikat menyasarkan kepada usahawan yang mempunyai minat dalam perniagaan supaya mempelajari teknik memborong terus dari negara sumber agar dapat manjana keuntungan yang lebih tinggi dan berjaya di dalam perniagaan.

 

MISI

  • Untuk meneroka dan membuka peluang perniagaan baru kepada usahawan di Malaysia tanpa penglibatan orang tengah. 
  • Untuk mendidik dan mengubah mentaliti masyarakat untuk menjadi usahawan pemborong dan usahawan dalam talian. 
  • Menyediakan peluang pekerjaan, sekali gus membantu negara dalam mengurangkan pengangguran dan kadar jenayah.

VISI

  • Untuk membangunkan 50,000 usahawan borong dan usahawan kemahiran IT dalam tempoh 5 tahun dari penubuhan syarikat. 
  • Bagi membantu pihak kerajaan dalam meningkatkan taraf ekonomi negara dalam mencapai pengiktirafan Negara moden, dan sebuah negara berpendapatan tinggi menjelang 2020, di samping mengurangkan kadar pengangguran di negara ini.
  • Menjadi sebuah syarikat nombor satu di dalam bidang perundingan dan mendidik syarikat serta usahawan didalam industri pemborongan.

 

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...