011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

 

 

PAKEJ ONLINE MARKETING PALING LENGKAP!

  SIAPA SIFU ONLINE MARKETING INI?

As salam,

Terlebih dahulu saya ingin perkenalkan diri saya. Nama saya Izzuddin Hamdan atau lebih mesra disapa En. Izzy, 28 tahun (1989) dan merupakan Pengarah Pemasaran dan Kreatif di syarikat Dazra Ventures & Consultancy dan juga founder Projek Insta, sebuah syarikat bantuan pemasaran online. Dazra Ventures & Consultancy merupakan satu-satunya syarikat latihan pemborongan di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan paling lengkap daripada mula belajar cara memborong di china sehinggalah apabila usahawan pulang dari Malaysia; kami memberikan tunjuk ajar untuk memasarkan perniagaan secara dalam talian dan juga memberi bantuan untuk memasarkan produk ke dalam Hypermarket ternama di Malaysia.

Semua ini dapat dilakukan dengan mudah berkat daripada bantuan dan sokongan rakan niaga kami dan juga usahawan-usahawan kami yang sebelumnya yang mempercayai perkhidamatan kami dan masih setia menggunakan servis kami sehinggalah sekarang.
Saya yang berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Media UITM Shah Alam dan berpengalaman selama 5 tahun di dalam bidang penyiaran. Bekerja di SELANGORfm sebagai Penerbit Rancangan, Wartawan dan juga pegawai sosial media. Di sinilah di mana saya mendalami ilmu sebagai pegawai pemasaran online dan membantu mempromosikan kandungan-kadungan kreatif dan juga program kendalian SELANGORfm.


Kemudian saya mengikuti Trip Borong ke China bersama dengan Tuan Ramdan Johari dan mula menceburi bidang perniagaan atas talian menjual barangan gadjet unik dan pelik sehingga mendapat perhatian rancangan Saffiya TV9 ketika itu. Antara barangan yang saya jual ketika dan mendapat sambutan hangat adalah Remote Control Ikan Terbang, Tabung Kucing dan Heat Mug. Saya menggunakan ilmu pemasaran online saya ketika itu untuk membantu saya menjual barangan sehingga berjaya meningkatkan jumlah follower untuk kedai IG saya ketika itu. 

Setelah melihat potensi yang ada di dalam kalangan peniaga online, Tuan Ramdan Johari menjemput saya untuk melatih usahawan-usahawan borong di bawah kendalian syarikatnya untuk membantu mereka membuat jualan secara online. Alhamdulillah setelah melalui beberapa siri seminar di seluruh negara dan melatih lebih kurang 1500 usahawan di bawah kendalian syarikat Dazra Ventures & Consultancy kami mengambil keputusan untuk bergabung bersama dan menjadi seperti sekarang.


Untuk melihat senarai usahawan yang kami berjaya bantu sila tekan link ini.

KENAPA ANDA PERLU BELAJAR TEKNIK ONLINE MARKETING?

Apabila zaman menjadi serba canggih saban hari dan pelbagai update terbaru di dalam media sosial, adalah menjadi satu Trend untuk peniaga mula mengorak langkah menggunakan Online Marketing sebagai salah satu kaedah pemasaran berkesan selain daripada teknik Offline Marketing. Saya pernah terjumpa salah seorang usahawan di bawah kendalian kami yang dahulunya merupakan antara BIG PLAYER di dalam niche marketnya namun menjadi tidak releven setelah meledaknya zaman Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads dan pelbagai lagi platform Ads di luar sana. BRAND EXPOSURE?

Apakah itu Brand Exposure?

Kebanyakan peniaga online sering membuat kesilapan mudah, yang akhirnya akan membuatkan jenama mereka tenggelam di dalam permainan Bisnes Online dan pada masa yang sama merugikan masa dan juga wang ringgit mereka.TIADA SIAPA MENGENALI JENAMA ANDA!

Hakikatnya, tiada siapa pun mengenali "BRAND" anda. Kualiti posting yang cantik belum cukup memadai untuk Jenama anda nampak berlainan daripada pesaing terdekat anda atau mungkin anda merasakan produk atau servis anda satu-satunya yang ada di dalam pasaran namun masih belum cukup untuk mereka mempercayai janama anda. 

Saya juga pernah melakukan kesilapan yang sama seperti kebanyakan peniaga online di atas, cuma malangnya tiada siapa menunjukkan silap saya. Kini, giliran anda pula merasai kesilapan yang sama. Namun, anda bernasib baik kerana anda tidak perlu mengulangi proses seperti mana yang saya rasai.

PENTINGNYA ONLINE MARKETING!

Lebih "RAMAI" yang melihat jenama anda di luar sana , lebih senang meraka "PERASAN" jenama anda.

Lebih "KERAP" pelanggan berpotensi anda melihat jenama anda, lebih mudah mereka "INGAT" jenama anda.

Lebih "LAMA" mereka meluangkan masa mengenal jenama anda, lebih senang mereka menjadi "PELANGGAN" anda.

 

PAKEJ DI BAWAH MERUPAKAN KAEDAH MUDAH UNTUK MENGEKALKAN TUMPUAN PELANGGAN ANDA TERHADAP JENAMA ANDA!

PAKEJ AUTO PILOT INSTAGRAM

Pakej paling lengkap, paling berpatutan dan paling pantassss untuk mendapatkan Follower Instagram yang anda inginkan.

Jaminan Follower Instagram 100% berserta Instagram Like pada post anda, Ebook Projek Insta, Review percuma di Instagram Projek Insta dan juga Website Hastgajer.

Tak perlu lagi mencari follower dan liker secara manual. Sistem Auto Pilot akan menggantikan kerja anda untuk mencari pelanggan berpotensi. 

 

 

 

PAKEJ FOLLOWER INSTAGRAM

Pakej lengkap untuk mereka yang ingin meningkatkan Follower Instagram secara mudah, cepat dan pantas. Dapatkan diskaun lebih rendah dengan membeli Pakej Auto Pilot.


PAKEJ INSTAGRAM DAN FACEBOOK LIKE

Tingkatkan Like untuk Facebook dan Instagram secara mudah, cepat dan pantas. Sesuai digunakan untuk memenangi Giveaway atau untuk mempengaruhi pelanggan anda.

PAKEJ INSTGRAM AUTO DIRECT MESSAGE

Tidak lengkap Instagram anda sekiranya anda tidak mengaktifkan fungsi Auto Direct Message. Sistem ini akan menghantar mesej secara automatik kepada follower. Sangat sesuai bagi mereka yang ingin mengejar SALE atau sekadar ucapan terima kasih kepada Follower setia anda.

 


PAKEJ FACEBOOK PAGE LIKE

Bagi mereka yang ingin meningkatkan Facebook Page Like dengan pantas, pakej facebook page like ini amat bersesuaian dengan objektif anda.

PAKEJ FACEBOOK BOOST POST

Sekiranya anda tidak mahu menggunakan Facebook Ads, anda juga boleh meningkatkan Reach post Facebook anda melalui Facebook Boost Post secara organik. Amat sesuai bagi mereka yang mempunyai bajet marketing yang terhad. Terdapat 4 pilihan boost post :-

a) Facebook Komen

b) Facebook Share

c) Facebook Add Friend List

d) Facebook Page Review

PAKEJ INSTAGRAM DAN FACEBOOK VIDEO VIEW

Memerlukan bantuan tambahan untuk Boostkan Video View anda, pakej Video View Instagram dan Video View Facebook amat bersesuaian bagi mereka yang ingin menambah kredibiliti Video anda.


 

 

 

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...