011-1300 4869 / 013-203 5697

ramdan@dazra.my

 

MENCARI SERVIS UPAH BUAT IKLAN FACEBOOK ADS DAN INSTAGRAM ADS ANDA?

TEAM KAMI BOLEH BANTU….

 

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera…


Sekiranya anda membaca perenggan ini saya ucapkan


TAHNIAH!


Anda mempunyai masalah yang sama seperti mana usahawan lain.

SIAPA SIFU ONLINE MARKETING INI?

As salam,

Terlebih dahulu saya ingin perkenalkan diri saya. Nama saya Izzuddin Hamdan atau lebih mesra disapa En. Izzy, 28 tahun (1989) dan merupakan Pengarah Pemasaran dan Kreatif di syarikat Dazra Ventures & Consultancy dan juga founder Projek Insta, sebuah syarikat bantuan pemasaran online. Dazra Ventures & Consultancy merupakan satu-satunya syarikat latihan pemborongan di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan paling lengkap daripada mula belajar cara memborong di china sehinggalah apabila usahawan pulang dari Malaysia; kami memberikan tunjuk ajar untuk memasarkan perniagaan secara dalam talian dan juga memberi bantuan untuk memasarkan produk ke dalam Hypermarket ternama di Malaysia.

Semua ini dapat dilakukan dengan mudah berkat daripada bantuan dan sokongan rakan niaga kami dan juga usahawan-usahawan kami yang sebelumnya yang mempercayai perkhidamatan kami dan masih setia menggunakan servis kami sehinggalah sekarang.
Saya yang berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Media UITM Shah Alam dan berpengalaman selama 5 tahun di dalam bidang penyiaran. Bekerja di SELANGORfm sebagai Penerbit Rancangan, Wartawan dan juga pegawai sosial media. Di sinilah di mana saya mendalami ilmu sebagai pegawai pemasaran online dan membantu mempromosikan kandungan-kadungan kreatif dan juga program kendalian SELANGORfm.


Kemudian saya mengikuti Trip Borong ke China bersama dengan Tuan Ramdan Johari dan mula menceburi bidang perniagaan atas talian menjual barangan gadjet unik dan pelik sehingga mendapat perhatian rancangan Saffiya TV9 ketika itu. Antara barangan yang saya jual ketika dan mendapat sambutan hangat adalah Remote Control Ikan Terbang, Tabung Kucing dan Heat Mug. Saya menggunakan ilmu pemasaran online saya ketika itu untuk membantu saya menjual barangan sehingga berjaya meningkatkan jumlah follower untuk kedai IG saya ketika itu. 

Setelah melihat potensi yang ada di dalam kalangan peniaga online, Tuan Ramdan Johari menjemput saya untuk melatih usahawan-usahawan borong di bawah kendalian syarikatnya untuk membantu mereka membuat jualan secara online. Alhamdulillah setelah melalui beberapa siri seminar di seluruh negara dan melatih lebih kurang 1500 usahawan di bawah kendalian syarikat Dazra Ventures & Consultancy kami mengambil keputusan untuk bergabung bersama dan menjadi seperti sekarang.


Untuk melihat senarai usahawan yang kami berjaya bantu sila tekan link ini.


Sepanjang pengalaman kami membantu usahawan borong yang lain, kami dapati mereka mempunyai satu permasalahan yang sama...BACA DI BAWAH SEKIRANYA ANDA TERGOLONG DALAM USAHAWAN TERSEBUT...

 Di PROJEK INSTA 

kami yang akan membina pelan ONLINE MARKETING dan buat iklan di FACEBOOK dan INSTAGRAM anda

 

 

Di dalam DAZRA VENTURES & CONSULTANCY kami menawarkan dua perkhidmatan untuk membantu pelanggan kami

a) Personal Coaching di rumah atau di pejabat

b) Team Marketing Personal atau Servis FB ads dan Insta AdsPERSONAL COACHING DI PEJABAT ATAU RUMAH

Perkhidmatan ini khas untuk peniaga online atau usahawan di luar sana yang mempunyai team marketing sendiri atau ingin belajar online marketing secara berkumpulan tetapi tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas formal. 

Kami menyediakan kelas yang didatangkan khas ke pejabat anda ataupun di rumah bersama rakan-rakan perniagaan anda ataupun team marketing anda. 

Kelas ini akan mendedahkan mengenai selok-belok Digital Marketing melalui platform popular seperti Facebook, Instagram, Google, Apps E-commerce dan sebagainya dan juga membuat business profile melalui platform tersebut.

Malah, kami juga turut berkongsi mengenai Applikasi dan Website bantuan untuk mengendalikan Kempen Pemasaran Online dan juga ilmu teknikal untuk mengendalikan Facebook Ads dan Instagram Ads.

Tambahan lagi, kami turut berkongsi cara mudah untuk membuat content yang menarik dengan hanya menggukan perisian mudah tanpa anda perlu belajar secara professional untuk mengedit gambar mahupun video dan juga ayat copywritting iklan yang sering digunakan oleh online marketer di luar sana.

 

TEAM MARKETING PERSONAL

Sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk menguruskan team marketing anda, biar kami yang menguruskan pelan pemasaran online anda. 


Servis kami termasuk bagaimana untuk mendapatkan engagement yang tinggi secara organik mahupun berbayar dan memikirkan pelan pemasaran "VIRAL MARKETING" bagi pengiklanan produk anda sama ada dalam bentuk Iklan Video ataupun Iklan bergambar.

line 

PAKEJ PERSONAL COACHING

line 

 Apa yang akan pelajari dan peroleh daripada pakej ini :-

 

 • Teknik IZZY Marketing

 • Sistem Teknikal Facebook Ads and Instagram Ads

 • Website Listing Google Ads

 • Website Marketing

 • Sales Funnel

 • Automated Sistem

 • App Ecommerce

 • App Design and Layout

 • App Photo dan Video

 • Worksheet Dazra Venture

 • Workflow Dazra Venture

 • Ebook Projek Insta

 • Ebook Advance Marketing Projek Insta

 • Video Instagram Basic

 • Whatsapp Group Projek Insta

 • Whatsapp Group Bantuan Marketing

 • Bonus

HARGA MARKET RM2499.00

HANYA RM1000.00 / 4 pax

line

 

PAKEJ TEAM MARKETING / SERVIS FB

 ADS

line

  

Apa yang akan peroleh daripada pakej ini :-

 

 • Teknik IZZY Marketing

 • Content Marketing Stratergy

 • Worksheet Dazra Venture

 • Workflow Dazra Venture

 • Ebook Projek Insta

 • Ebook Advance Marketing Projek Insta

 • Whatsapp Group Projek Insta

 • Whatsapp Group Bantuan Marketing

 • Bonus

BASIC PAKEJ RM5000.00

 

Bermula dari RM500.00 

 

 

 

TERIMA KASIH :)

Di dalam DAZRA VENTURES AND CONSULTANCY kami sememangnya berdedikasi untuk membantu usahawan borong kami dan menguruskan online marketing buat peserta kami. Terima kasih kerana memilih Projek Insta sebagai perkhidmatan Online Marketing No.1 anda. Kami amat berbesar hati dapat bekerjsama dengan anda. Diharapkan kita dapat berjaya bersama-sama dan bekerjasama di masa akan datang. Insha Allah.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh whatsapp terus pada saya di 013 - 203 5697 Terima Kasih.

 

 

TESTIMONI PESERTA:

 

Pelan pemasaran kreatif untuk iklan facebook ads syarikat BATERIKU.COM. Lebih 350,000 Facebook Reach dengan 399 Share setakat bulan Ogos 2015. 

Pelan pemasaran kreatif untuk iklan instagram ads syarikat BATERIKU.COM. Lebih 205,000 Instagram Video Views Facebook Reach dengan 105 komen setakat bulan Ogos 2015. 

 Pelan pemasaran kreatif untuk iklan FACEBOOK ads syarikat TripBorongChina.com. Lebih 67,000 Facebook Video Views dan 230,000 Facebook Reach setakat bulan Oktober 2015.

Pelan pemasaran kreatif untuk iklan FACEBOOK ads syarikat PJKITA. Lebih 53,000 Facebook Video Views dan 218,000 Facebook Reach setakat bulan Oktober 2015.


 

Kami juga turut membuat peraduan online melalui Facebook, Instagram dan juga Twitter

 

 

 

 

 

- Video Testimoni BATERIKU.COM

 

- Video Testimoni YKENI (Butik Pakaian)

 

 

 

 

Jadi Kenapa Tunggu Lagi ???

Jangan lepaskan peluang keemasan ini, kami akan dedahkan segala rahsia untuk menjadikan anda benar-benar "Success" dalam teknik Borong di China...